Palvelut

Visuaalinen brändi

Suunnittelemme visuaaliset yritysilmeet, yksittäiset logot ja graafiset ohjeistukset.

Visuaalisen brändi-ilmeen suunnittelu auttaa pitämään markkinoinnin ja mainonnan yhdenmukaisena ja tunnistetavana. Toteutamme yksittäiset logo- ja liikemerkkisuunnittelut sekä kokonaiset yritysilmeet yrityksen tarpeiden mukaan.

Myös pieni yritysilmeen suunnittelu ja ohjeistus auttaa säilyttämään ilmeen yhdenmukaisena. Tähän voi riittää värien ja kirjasinten määrittely.

Printti materiaalit

Toteutamme lehdet, esitteet, flyerit ja mainokset sekä muut markkinointimateriaalit.

Printtituotteiden suunnittelusta ja valmistuksesta meillä on runsaasti kokemusta. Olemme tehneet useita satoja lehtiä sekä lukuisia esitteitä ja muita painettuja tuotteita. Kirjataittoja, kansioita, kansia levyihin ja kirjoihin sekä yksittäisiä flyereita, kortteja ja julisteita.

Painettu esite on tänä päivänä entistäkin erottuvampi ja tehokkaampi jättämään näkyvän muistijäljen. Kun tuote on suunniteltu huolellisesti ja laadukkaaksi, se kestää pidempään ja tavoiteltu huomio arvo moninkertaistuu.

Nettisivut ja digi aineistot

WordPress-verkkosivut sekä materiaalit digitaaliseen mainontaan.

Suunnittelemme ja toteutamme verkkosivut wordpress-alustalle, tarjoamme ylläpitoa sivuille sekä toteutamme myös digitaalisia materiaaleja kuten bannereita, some-kuvia ja -postauksia sekä muuta grafiikka verkko- ja näyttökäyttöön.