Haluamme auttaa Teitä markkinointi materiaalien valmistuksessa

Palvelut – eli mitä Antibox tekee

Tavoitteemme on helpottaa työtänne ja varmistaa että Teillä on tarvittavat markkinointi materiaalit käytössä silloin kun niitä tarvitaan. Suunnittelemme ja valmistamme ammattitaidolla materiaalit printtiin sekä verkkoon.

Palveluihimme kuuluvat lähes kaikki mitä mainostoimistot tarjoavat. Pääpaino ja erityisosaaminen on kuitenkin alla mainituilla palveluilla. Olemme enemmän suunnittelutoimisto kuin viestintä- tai markkinointi toimisto. Visuaalisuus ja printti ovat lähellä sydäntä, verkkosivuja unohtamatta.

Jos haluatte kaiken saman katon alta, sekin onnistuu. Meillä on laaja verkosto eri palveluiden ammattilaisia joiden kanssa teemme yhteistyötä.

Brändin suunnittelu

Alkaen tarinasta, mielikuvista ja arvoista brändin visuaaliseen suunnitteluun. Logoon ja graafiseen ohjeistoon sekä tuotteiden brändin mukaiseen suunnitteluun.

LISÄÄ BRÄNDIN SUUNNITTELUSTA

Graafinen suunnittelu

Logot ja liikemerkit, markkinointituotteiden suunnittelu printtiin ja verkkoon sekä muut visuaalinen suunnittelu käyntikorteista lehtiin ja pakkauksiin.

LISÄÄ GRAAFISESTA SUUNNITTELUSTA

Sisällön tuottaminen

Kaikessa viestinnässä ja markkinoinnissa sisältö on tärkeintä. Autamme asiakkaitamme tuottamaan tekstiä, kuvaa sekä video- ja ääni sisältöä.

LISÄÄ SISÄLLÖN TUOTTAMISESTA

Materiaali tuotanto

Tuotantoon kuuluu painovalmiiden lehtien, esitteiden, mainosten sekä muiden tuotteiden valmistaminen. Tarjoamme myös painoyhteydet.

LUE LISÄÄ TUOTANNOSTA

Verkkosivut ja ylläpito

Suunnittelemme ja toteutamme responsiiviset verkkosivut sekä tarjoamme ylläpito- ja päivityspalvelua. Toteutamme hakukoneoptimoinnin sekä analytiikan.

LISÄÄ VERKKOSIVU-PALVELUISTA