Responsiiviset verkkosivut

Suunnittelemme ja toteutamme verkkosivut WordPress alustalle. Toteutamme niin isot kuin pienetkin sivut asiakkaan toiveiden mukaisesti. Tarjoemme myös ideointia sekä suunnittelua kuinka verkkosivuista saadaa merkittävämpi osa yrityksen toimintaa ja tuottavuutta.

Miten verkkosivut toteutetaan

1. Aloituspalaveri ja alkusuunnittelu
Istutaan kahvikupin kanssa alas ja käydään läpi verkkosivun tarpeet ja tavoite. Käydään läpi mitä halutaan sivujen ulkoasulta, mietitään viesti, sisällöt ja toiminnallisuus. Sovitaan sisällön tuottamisesta.

2. Ulkoasun ja sisältöjen suunnittelu ja tuottaminen
Suunnitellaan verkkosivujen visuaalinen ilme ja käytettävyys. Tuotetaan sisältö, tekstit sekä grafiikka ja kuvat.

3. Tekninen toteutus
Sivusto toteutetaan teknisesti ja ulkoasu tehdään valmiiksi käyttöjärjestelmälle. Lisäksi asennetaan tarvittavat lisäosat ja moduulit esim. Google Analytics.

4. Sisällön syöttö
Luodaan sivut ja syötetään tekstit ja kuvat hakukoneystävällisesti. Viilataan sivusto valmiiksi.

5. Julkaisu
Sivusto julkaistaan ja lopputestataan. Lisäksi sopimuksen mukaan asiakas ohjeistetaan sivuston käyttöön ja ylläpitoon.

Muut palvelumme

Brändin suunnittelu

Alkaen tarinasta, mielikuvista ja arvoista brändin visuaaliseen suunnitteluun. Logoon ja graafiseen ohjeistoon sekä tuotteiden brändin mukaiseen suunnitteluun.

LISÄÄ BRÄNDIN SUUNNITTELUSTA

Graafinen suunnittelu

Logot ja liikemerkit, markkinointituotteiden suunnittelu printtiin ja verkkoon sekä muut visuaalinen suunnittelu käyntikorteista lehtiin ja pakkauksiin.

Lisää graafisesta suunnittelusta

Sisällön tuottaminen

Kaikessa viestinnässä ja markkinoinnissa sisältö on tärkeintä. Autamme asiakkaitamme tuottamaan tekstiä, kuvaa sekä video- ja ääni sisältöä.

Lue lisää sisällön tuottamisesta

Materiaali tuotanto

Tuotantoon kuuluu painovalmiiden lehtien, esitteiden, mainosten sekä muiden tuotteiden valmistaminen. Tarjoamme myös painoyhteydet.

Lue lisää materiaalien tuotannosta