Suunnittelemme ja toteutamme nopeat ja löydettävät verkkosivut

Suunnittelemme ja toteutamme verkkosivut WordPress julkaisualustalle. Yhteistyöverkostomme kautta saamme varattua teille domainit sekä luotettavan webhotellin, jota tarvitsette sivujen tehokkaaseen toimintaa. Sivustonne voivat olla pienet tai suuret, autamme teitä luomaan niistä palveluitanne esittelevät ja myyvät. Verkkokauppojen luomiseen käytämme yhteistyöverkostomme ammattilaisia, joiden kanssa saamme toteutettua teille visuaalisesti houkuttelevat ja käyttäjäystävälliset sivut.

Yksinkertaiset askeleet verkkosivujen toteutukseen

 1. Aloituspalaveri ja alkusuunnittelu
  Varataan palaveriaika, jolloin istutaan yhdessä kahvikupin äärelle tavalla, joka teille parhaiten sopii. Käydään läpi kaikki ajatuksenne ja toiveenne sivujen osalta. Mietitään yhdessä mitä asioita sivulta halutaan ja millainen sisältö sinne tuotetaan.
 2. Tarjous
  Ennen toimenpiteitä toimitamme teille tarjouksen, jossa erittelemme mitä, miten ja kuinka paljon sivujenne toteuttaminen teille maksaisi. Tarjouksen hyväksymisen jälkeen alamme töihin.
 3. Ulkoasu ja sisältö
  Suunnittelemme sivujenne visuaalisen ilmeen sekä käytettävyyden. Teemme niistä käyttäjäystävälliset ja tuotamme tarvittavat sisällöt. Käymme kanssanne läpi suunnitelmat ja pohjan.
 4. Tekninen toteutus
  Sivusto luodaan valmiiksi teknisesti ja ulkoasu muodostetaan sisältöineen tarkistettavaksi. Lisäksi asennetaan tarvittavat seurantakoodit ja luodaan mahdolliset hakukoneoptimoinnit. Pääsette varmistamaan vielä osaltanne, että sivut vastaavat tarpeitanne, jonka jälkeen ne hiotaan loppuun julkaisua varten.
 5. Julkaisu
  Sivusto julkaistaan ja tehdään käyttöönotto tarkistukset. Lisäksi sopimuksen mukaan, asiakas ohjeistetaan sivuston ylläpitoon ja päivittämiseen. Kauttamme on mahdollista saada myös ylläpitosopimus jolloin, me huolehdimme siitä, että sivunne toimivat moitteettomasti ja päivitykset saapuvat ajallaan julkaisuun.
verkkosivu referenssi hotellikumpu.fi

Kuvassa esimerkki verkkosivusta minkä suunnittelimme ja toteutimme. Tutustu sivustoon tarkemmin osoitteessa hotellikumpu.fi

verkkosivu referenssi varusmieslehti.fi

Tässä esimerkki verkkolehdestä minkä suunnittelimme ja toteutimme. Tutustu sivuston laajaan sisältöön osoitteessa varusmieslehti.fi

Muut palvelumme

Brändin suunnittelu

Alkaen tarinasta, mielikuvista ja arvoista brändin visuaaliseen suunnitteluun. Logoon ja graafiseen ohjeistoon sekä tuotteiden brändin mukaiseen suunnitteluun.

Graafinen suunnittelu

Logot ja liikemerkit, markkinointituotteiden suunnittelu printtiin ja verkkoon sekä muut visuaalinen suunnittelu käyntikorteista lehtiin ja pakkauksiin.

Sisällön tuottaminen

Kaikessa viestinnässä ja markkinoinnissa sisältö on tärkeintä. Autamme asiakkaitamme tuottamaan tekstiä, kuvaa sekä video- ja ääni sisältöä.

Materiaali tuotanto

Tuotantoon kuuluu painovalmiiden lehtien, esitteiden, mainosten sekä muiden tuotteiden valmistaminen. Tarjoamme myös painoyhteydet.