Palvelut

Ideasta toteutukseen

Erinomaistakaan tuotetta ei tunneta jos se ei näy. Toimivalla markkinoinnilla kasvatetaan näkyvyyttä ja tunnettavuutta. Me suunnittelemme monipuoliset mainos- ja markkinointituotteet niin printtiin kuin verkkoon. Me haluamme että asiakkaamme menestyvät.

axd_juliste_003

Suunnittelu

Tänä päivänä on tärkeää, että asiakas löytää palveluntarjoajan tai tuotekehittelijän tiedot helposti ja nopeasti. Kilpailu on voimakasta kaikilla aloilla ja siksi yrityksen erottuminen nousee suureen merkitykseen. Oman näkyvyyden suunnittelu ei ole yksinkertaista ja sen tavoitetta on mietittävä tarkkaan. Kuuntelemme, suunnittelemme ja toteutamme kanssanne yrityksenne näkyvyyden uudelle tasolle. Yhdessä varmistamme, että palvelunne tai tuotteenne tunnetaan jo ennen kuin niitä tarvitaan. Tärkeää on myös että tietonne löytyvät helposti niin verkossa, sosiaalisessa mediassa, lehdissä kuin kadulla kävellessä. Tehdään yhdessä nyt jotta te voitte huomenna saada enemmän.
axd_juliste_002

Viesti

Usein tiedostamme, että jotain pitäisi tehdä, mutta emme tiedä mitä. Olipa yrityksenne missä elämänkaaressa tahansa, juuri perustettu tai toiminut vuosikymmeniä, autamme teitä löytämään vastauksen siihen, mitä pitäisi tehdä ja miksi. Uskomme että kaikki yrittäjät ovat ylpeitä työstään ja työnsä laadusta. Varmistetaan yhdessä, että kaikki tuntevat teidät sekä tuotteenne.
axd_juliste_001

Näkyvyys

Näyttävät ja laadukkaat painotuotteet tekevät arvokkaan vaikutuksen. Niiden yhdistäminen netti- ja some-kanaviin moninkertaistaa markkinoinnin tehon. Laadukkaalla esitteellä annat asiakkaallesi "jotain mistä tarttua kiinni". Painotuotteella on siis käsinkosketeltava vaikutus. Vaikka yritysten tiedot löytyvät myös verkosta on yhtä tärkeää kyetä ojentamaan yrityksenne brändi neuvoittelussa suoraan asiakkaalle. Se kuinka laadukkaat käyntikortit ja esitteet yrityksellänne on, ovat monesti ensikosketus yrityksenne laatuun. Autamme teitä erottumaan paperikasojen keskeltä.
Suunnittelemme yritysilmeet, markkinointistrategiat ja -tuotteet. Logot ja liikemerkit, graafiset ohjeistukset, ulkomainonnan, myymälä- ja autoteippaukset. Toteutamme myös kuvaussuunnittelut ja järjestelyt.
Muun muassa esitteet, lehdet, kirjat, julisteet, kansiot, käyntikortit, levynkannet. Haemme jatkuvasti uusia vaikutteita ja materiaaleja muun muassa painotekniikoiden ja paperin valintoihin.
Suunnittelemme ja toteutamme verkkosivua ja sosiaalisen median profiileja sekä mainoskampanjoita. Puhumme usein sekä netin että printin yhdistämisen puolesta ja mietimme jatkuvasti uusia tapoja hyödyntää kahden eri median kohtaaminen.

Meiltä saat lähes kaiken mitä yrityksesi tarvitsee markkinoinnissa. Ota rohkeasti yhteyttä, sovitaan tapaaminen ja jutellaan kahvikupin äärellä lisää miten voimme palvella Teitä.